Euroxarxa de l'esport

Zona privada

Introduïu un nom i una contrasenya:

Avís legal

Els drets de propietat intel·lectual d’aquesta web i dels diversos elements que s’hi troben continguts són titularitat de l’Euroxarxa de l’Esport.

L’Euroxarxa de l’Esport es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions sobre la informació continguda en la seva web o en la seva configuració o presentació.

L’Euroxarxa de l’Esport no garanteix la inexistència d’errors en l’accés a la web ni en el seu contingut, ni que aquesta es trobi oportunament actualitzada, tot i que desenvoluparà els esforços que calgui per evitar-los i, si s’escau, esmenar-los o actualitzar-los tan aviat com sigui possible.

Tant l’accés a la web com l’ús que es pugui fer de la informació continguda en aquesta són responsabilitat exclusiva de qui ho realitza. L’Euroxarxa de l’Esport no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que es poguessin derivar d’aquest accés o ús d’informació, amb excepció de totes aquelles actuacions que resultin de l’aplicació de les disposicions legals a les quals s’hagi de sotmetre en l’estricte exercici de les seves competències.

L’Euroxarxa de l’Esport no assumeix cap responsabilitat derivada de la connexió o els continguts dels enllaços de tercers als quals es fa referència a la web.

La utilització no autoritzada de la informació continguda en aquesta web, així com els perjudicis i pèrdues ocasionats en els drets de propietat intel•lectual de l’Euroxarxa de l’Esport, donarà lloc a l’exercici de les accions que legalment li corresponguin a l’Euroxarxa de l’Esport i, si s’escau, a les responsabilitats que d’aquest exercici es derivin.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

Les dades personals que ens són facilitades en emplenar formularis a la nostra web passen a formar part d’un fitxer automatitzat que està degudament registrat.

Si algun usuari no desitja que conservem o tractem les seves dades personals ho pot comunicar mitjançant un escrit a l’adreça següent: Kirol Etxea - Pº de Anoeta, núm. 5, 20014 Donostia-San Sebastián. Gipuzkoa – España, per tal d’exercir els seus drets d’accés, rectificació o cancel·lació de les seves dades personals.

Les dades personals conservades són tractades d’acord amb les exigències legals imposades per la llei, amb l’aplicació de les mesures de seguretat que en garanteixen la confidencialitat.